Naast hard werken, ook slim werken

Doe met ons mee en maak gebruik van de door ons gebaande wegen voor de inkoop van de vaak voorkomende diensten voor het MKB

Over ons

Uw vertrouwde inkooppartner

De grote bedrijven hebben inkopers in dienst. Zij filteren op betrouwbare leveranciers en gaan met een selectie van leveranciers onderhandelen over de prijs. Wij als MKBplan.nl doen hetzelfde voor het MKB in Nederland. Voor de meest populaire diensten van het MKB kijken we naar betrouwbare leveranciers en hebben namens al onze klanten onderhandeld over de voorwaarden.

Doe mee met ons en maak gebruik van de wegen die we voor het MKB in Nederland hebben gebaand. Geen abonnement, geen verplichtingen, wij regelen voor uw de offerte, zodat u zelf grip houdt op uw leveranciers.

sectoren

jaar ervaring

tevreden klanten

Slim geregeld

Probeer ons vrijblijvend uit

Wij vragen van te voren geen commitment van uw kant. U kunt dus gratis en vrijblijvend meedoen. Wij lopen met u een vragenlijst door en regelen aanbiedingen die bij uw situatie past.

Voor alle klanten nemen wij persoonlijk de tijd. Wij bellen u op, of u mag ons opbellen om deze vragenlijst door te nemen. In beide gevallen krijgt u persoonlijke aandacht van één van onze adviseurs.

Wij krijgen vaak de vraag wat ons verdienmodel is. Dat is simpel: wij worden betaald uit het marketingbudget wat onze partners hebben. Vaak is dat een eenmalig bedrag voor het aanleveren van u als lead en soms is dat een vergoeding wanneer u akkoord gaat met een offerte. In beide gevallen moeten wij en onze partners ons best doen een offerte neer te leggen die zo sterk is dat u akkoord gaat. Gelukkig lukt ons dat bijzonder goed.

ontvang vrijblijvend offertes

onze diensten kosten u niets

Extra voordelen door collectieve inkoop

Transparant: laat u overtuigen door de offertes die wij regelen

Heel eenvoudig en laagdrempelig

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

kantoor

Businesscenter Van der Valk Ruimtevaart 22-24

Telefonisch bereikbaar op:

werkdagen tussen 10u en 17u

telefoon

085 0775800